Om bloggen

Written by admin on February 15, 2019 Categories: 

Jag skriver den här bloggen med syftet att dela med mig av mitt eget sportintresse och stora passion för fotografering. Den här bloggen är för mig en slags ventilationskanal där jag sammanför det bästa från två världar; sport och fotografering.

Föreningsliv och träning

Sport- och föreningslivet är en ständigt aktuell värld som jag ända sedan barnsben varit en del av. Att känna sig delaktig och vara en del av en sportslig gemenskap har alltid betytt mycket för mig och mitt fotande tog sin början i allt detta.

Det var när jag insåg hur mycket sporten förmedlar när det kommer till känsla och upplevelse som jag bestämde mig för att dokumentera mitt eget idrottande och sportsliga engagemang genom kameran. Ibland säger kameran mer än ord när det kommer till träning och matcher. Spelarnas känsla, engagemang och adrenalin riktigt glöder genom linsen! Du som besöker den här bloggen kommer självklart att kunna ta del av mitt eget sportfotograferande.

Teknik och utrustning

Jag är må hända ingen “professionell” fotograf, men min mångåriga erfarenhet av att fotografera sportsliga arrangemang har gett mig en bra insikt om vilken teknik som krävs. Du kan därmed förvänta dig artiklar och inlägg som på ett eller annat sätt relaterar till den tekniska utrustningen inom den här miljön. Personligen gillar jag att prova nya kameror och det är kul att testa funktioner ute i den verkliga fotomiljön. Sport innebär fart och fläkt, vilket är otroligt utmanande för en fotograf och här på bloggen kommer jag testa mig fram med olika tekniker, kameror och funktioner!

Comments Off on Om bloggen