Fotboll 2017 Huyndai Cup_Mariebo IK vs TranåsFF/Torpa 6-2

Tisdag 1 Augusti 2017

Mariebo dam gav Tranås damer en lektion, Vann stort


Rawda framme och så när att det blev mål. Foto: PeaX Svensson

En match i Huyndai Cup som kanske på förhand hade ett förväntad vinnare. Mariebo IKs damer ligger i topp på div1 och Tranås spelar i div2. Mariebo skulle per omgående visa vem som skulle vinna denna match. Det tog 9 min innan Ellen Toivio gjorde 1:a målet. Sedan var det Mariebo IK för hela slanten i 1:a halvleken.
Den 2:a halvleken blev det lite mera okoncentrerat i spelet, vilket menade Mariebo tränaren Christian Blick berodde på att tjejerna kände sig för överlägsna, man tog inte hemjobbet och glömde stundtals laget.
Christian vidare, I den 1:a halvleken kunde vi komma med fart i anfall och på så sätt skapade vi många målchanser. Detta glömde vi bort och vi stod stilla och väntade på bollarna. 
Tranås har en del goda spelare som verkligen försökte och tranås gjorde 2 snygga mål i den 2:a halvleken, men skillnaden var för stor så tranås mäktade inte med mera denna match. 

PeaX Svensson

Elitspelare från BP klar för Mariebo IK


Maja Edlund klar för Mariebo IK till matchen borta mot Falköpong. Foto: PeaX Svensson

Maja Edlund, skolad i AIK under flick och juniortiden. Spelade med BP i det sista innan flytten ihop med pojkvännen gick till Jönköping och Mariebo IK.
Traffade Maja Edlund på läktaren vid cupmatchen mot Tranås FF/Torpa.
– Är sugen på at spela nu och längtar till match, säger Maja. Troligen startar hon borta mot Falköping på måndag.
Maja Edlund har spelar mestadels på mittfälltet där hon trivs bäst, men oxå som anfallare. Jag tycker om mittfälltet där jag får och kan slita och spela fram. 
JBild önskar Maja lycka till med höstsäsongen och hoppas Mariebo IK får glädje av hennes spelkunnande.

PeaX Svensson

Bilder från matchen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *