Fotboll 2017 Div3_Råslätt SK vs Falköping FF 4-2

Söndag 3 september 2017

Råslätt Sk vann enkelt mot Falköping FF


RSK har gjort 1:a målet som gav 1-0. Foto: PeaX Svensson

Råslätt SK verkade ha ett par växlar till att lägga i om så skulle behövts. Nu rullade man ut Falköping med 4-2 och man gjorde det med att ”hålla sig till planen”. 
En trevlig match att se Råslätt SK spela sitt spel som man kan, inte för att Falköping var dåliga- inte alls. Falköping tog faktiskt ledningen med 1-0 i början av 1:a halvlek. Dock kom Linus Torstensson på andra tankar och vid en hörna fick han bollen och slog till. Råslätt höll sig till sin plan genom 1:a halvlek och fick 3-1 med sig in i omklädningsrummet.

Den andra halvleken verkade Råslättarna lite lojare inte den farten på anfallet, och man fick vänta på nästa mål. Falköping kändes nästan som ett slaget lag redan efter 1:a halvlek.

Sem helhet tyckte jag nog att det var en trevlig match där Råslätt skapade massor av chanser (i den 1:a) men även Falköping skapade många fina chanser i den 1:a halvleken. Jag vill nämna Vilson Cakovic  som gjorde ett par riktiga reflexräddningar.

Råslätt SK tog lite mark idag, då Gerdskens BK förlorade mot Tidaholm ( igår lördag), så mycket ska nog till för att Råslätt inte ska gå till Div2.

Barre Ibrahim och Martins Ebuka blev 2- målsskyttar idag

PeaX Svensson 

Bilder från matchen 

PeaX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖPA BILD

Att ta en bild härifrån är förbjudet, men för en liten summa (25:-/bild/lågupplöst) kan du ladda ner en bild som du sen swischar till mig på 0766333763.
Vill du inte ha loggan som vissa bilder har, mejlar du bilden(bilderna till mig och jag ordnar bilden utan logga åt er.

Föreningar o.d kan köpa ett bild-paket på 10 bilder(lågupplösta) för 200:-

Övriga bildköp, kontakta mig
peax2009@live.se

Kategorier