Fotboll 2017 Div2_Dalstorps IF vs Assyriska IK 2-1

Lördag 2 september 2017

Felplanerat i starten fällde Assyriska IK i Dalstorp


Inmarchen för match Dalstorp IF vs Assyriska IK. Foto: PeaX Svensson

Assyriska IK åkte till Dalstorp på lördagen, ett Dalstorp som skördat många 3- poängare denna säsong.
Assyriska IK startade med ett manskap där försvarslinjen var alldeles för vekt, Dalstorp tilläts rinna igenom flera gånger med vassa chanser som följd. I den 5 mn får man ytterligare ett skarpt läge och Joakim Jahns tvingas till en reflexräddning, som tyvärr gick rakt ut och nr9(Christian Magnusson) i Dalstorp stod helt ren och gjorde inget misttag.
Assyriska IK gjorde efter 35 min ett byte där Albin Lagerberg gick ut och Liam Capeljan kom in. Det blev lite bättre tryck mot Dalstorps mål nu och Assyriska fick ett på riktigt fina chanser, men 1:a halvleken gick till Dalstorp med 1-0.
Den 2:a halvleken var Assyriska IK med i matchen mycket mera och det kunde mycket väl kommit både ett och två mål, men det var aldrig något riktigt genomtänkt anfallspel. I den 60 min byttes Micha Haidari in och Dijan Vukojevic gick ut. Man får väl säga att Assyriska hade oflyt idag, för efter bara 5 min fick Haidari byta då han sträckt sig i ljumsken och Hamad Jaman kom in. Assyriska fortsatte att trycka på men i den 83 min fick Dalstorp en frispark utanför målområdet. Ett inlägg som gick över Jans och där står nr15 Sebastian Forsblad helt ren och nickar in 2-0. 
Assyriska IK är ett krigarlag(lite för sent kan tyckas) som inte ger sig utan fight. I den 90 min(igen) får Assyriska en hörna som blir lite kaotisk och boll tar sig ut till Adam Lindström- Leister som lägger bollen i bottre gaveln för 2-1. 
Det var det sista som hände innan domaren blåste av matchen

Bilder från matchen

PeaX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖPA BILD

Att ta en bild härifrån är förbjudet, men för en liten summa (25:-/bild/lågupplöst) kan du ladda ner en bild som du sen swischar till mig på 0766333763.
Vill du inte ha loggan som vissa bilder har, mejlar du bilden(bilderna till mig och jag ordnar bilden utan logga åt er.

Föreningar o.d kan köpa ett bild-paket på 10 bilder(lågupplösta) för 200:-

Övriga bildköp, kontakta mig
peax2009@live.se

Kategorier