Fotboll 2017 Div2_Assyriska IK vs Sävedalens IF 2-3

Lördag 12 augusti 2017

Två straffar och en tvivelaktig domare sänkte Assyriska I mot Sävedalens IF


 Adam Lindström Leister Räddar ”just in time”. Foto ÅeaX Svensson

Senast dessa två lag möttes var i tidig vårsäsong, när Assyriska IK inte hade riktigt vant sig i div2 nivån. Då, vann Sävedalen med 4-0 och Assyriska IK blev av med sin målvakt ett par veckor(Hjärnskakning).
Idag möttes Assyriska I och Sävedalens IF igen och man fick spela på en reservplan på Rosenlunds IP. 
Assyriska började med att redan efter 5 min tar Dijan ett skott som, klockrent träffar stolpen. Minuterna senare får Sävedalen en mycket tvivelaktig straff då George ska tar bollen, och Svedalen gör inget misstag utan 0-1 är ett faktum. Efter det målet var det som luften gick ur en stund och det var väldigt hett runt Jans. Adam Lindström Leister gjorde en jätteräddning när han ”Just in time” kunde peta bort bollen från öppet mål för Sävedalen.
Det skulle bli värre då Sävedalen gör även 0-2. (Där skulle Assyriska haft en frispark innan målet).innan Assyriska kan börja vända matchen. 1-2  kom på ett vad jag förstod, ett misslyckat inlägg från Pedram Pourjanekikhanioch som slog bollen seglade över målvakten in i bottre målgaveln. Det blev ett riktigt snyggt mål.satte till pannan. 2-2, också ett snyggt mål och nu från Midhad Jukovic panna

Den 2:a halvleken fortsatte med ett positivt Assyriskt spel och man hade en del chanser, men Sävedalen började trycka på och i slutet av halvleken fick Sävedalen sin 2:a straff(en mycket omdiskuterad sådan) Inte ens domarrepresentanten som var närvarande kunde förstå vad domaren blåste för.

Det är synd om lagen som försöker spela en god fotboll, när matchen är som i e.m spännande och jämn att den ska behöva avgöras på ett tvivelaktigt domslut. Så:

Nu får det vara slut med dåliga och tvivelaktiga domare inom fotbollen. Skärp er nu Svenska FotbollsFörbundet ch satsa på bättre utbildning

PeaX Svensson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *