Fotboll 2017 Allsvenskan_J-Södra vs Örebro SK 1-2

Söndag 13 augusti 2017

J-Södra fick inte till det idag heller mot Örebro SK.


Frisparken som gav Örebro SK 1-1. Foto: PeaX Svensson

 J-södra startade med taggarna åt rätt håll, och det tog bara tio minuter innan Tommy Thelin nickade in 1-0. Det kändes för en liten stund riktigt bra, ungefär som mot Hammarby- man spelade ett anfallsspel. Ack, Ack vad man skulle bli besviken de närmaste 60- 70 min när man återigen kom in i det gamla mönstret spela ut och bak, eller spela bak och håll bollen där.
Örebro IK har ett anfall, som kan spela anfall. Örebro reste sig ordentligt och med snabbhet i anfallet och anfallare med bra fötter. gör man kvitteringen på en frispark utanför målomrodet i den 39 min. En frispark som las av Nordin Gerzic.
J-Södra fick lite nytt blod i pausen och hade några chanser mot mål, kanske inte sylvassa men ändå något som påminde om chanser. Målöst i den 2:a halvleken till den 73 min då Filip Rogic nickade in 1-2.
Ja, det ser lite mörkt ut i horisonten för J-Södra, och tittar man på fortsättningen verkar det svårt att få ihop poäng till säker mark. Kanske 9p + någon bonuspoäng(oavgjort)men kan det räcka för säker mark

PeaX Svensson

Kommentera