Fotboll 2017 Allsvenskan_J-Södra vs Örebro SK 1-2

Söndag 13 augusti 2017

J-Södra fick inte till det idag heller mot Örebro SK.


Frisparken som gav Örebro SK 1-1. Foto: PeaX Svensson

 J-södra startade med taggarna åt rätt håll, och det tog bara tio minuter innan Tommy Thelin nickade in 1-0. Det kändes för en liten stund riktigt bra, ungefär som mot Hammarby- man spelade ett anfallsspel. Ack, Ack vad man skulle bli besviken de närmaste 60- 70 min när man återigen kom in i det gamla mönstret spela ut och bak, eller spela bak och håll bollen där.
Örebro IK har ett anfall, som kan spela anfall. Örebro reste sig ordentligt och med snabbhet i anfallet och anfallare med bra fötter. gör man kvitteringen på en frispark utanför målomrodet i den 39 min. En frispark som las av Nordin Gerzic.
J-Södra fick lite nytt blod i pausen och hade några chanser mot mål, kanske inte sylvassa men ändå något som påminde om chanser. Målöst i den 2:a halvleken till den 73 min då Filip Rogic nickade in 1-2.
Ja, det ser lite mörkt ut i horisonten för J-Södra, och tittar man på fortsättningen verkar det svårt att få ihop poäng till säker mark. Kanske 9p + någon bonuspoäng(oavgjort)men kan det räcka för säker mark

PeaX Svensson

PeaX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖPA BILD

Att ta en bild härifrån är förbjudet, men för en liten summa (25:-/bild/lågupplöst) kan du ladda ner en bild som du sen swischar till mig på 0766333763.
Vill du inte ha loggan som vissa bilder har, mejlar du bilden(bilderna till mig och jag ordnar bilden utan logga åt er.

Föreningar o.d kan köpa ett bild-paket på 10 bilder(lågupplösta) för 200:-

Övriga bildköp, kontakta mig
peax2009@live.se

Kategorier